Kontakt

[googlemap title=”Naši prostori” location=”Ul.Matije Blejca 11, Slovenija” zoom=”15″ height=300]

Kontaktni podatki podjetja

Naziv: Izposoja oblek, Popolna obleka
Brigita Tilinger s.p.
Naslov: Ul. Matije Blejca 11,  1241 Kamnik

M: 040 418 440
E: info@izposoja-oblek.si

Davčna številka: 17559405
Matična številka: 1844717
TRR: SI56 0231 1025 3870 592 NLB d.d.


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Nekaj besed o nas

Popolna obleka ima dolgoletno prakso s posluhom do vsakogar in do skoraj vsake vaše posebne želje. S solidnim znanjem, ter tanko iglo in navdušenim srcem, se bomo za vas potrudili, da vam ustvarimo vse kar si boste prav vi zaželeli!

V naši ponudbi vam ponujamo obleke prav za vsaki dan, za razne svečane priložnosti, kot so poroke, mature, birme, valete, obleke za krst in lahko za vsako vašo posebno priložnost. Maksimalno se bomo potrudili, da boste zadovoljni.

V salonu si boste lahko obleke prvo ogledali, obleko si lahko izsposodite ali kupite, če vam pa slučajno obleka ne bo trenutno po meri, vam bodo naše šivilje s posluhom, poskrbele tako, da vam bo obleka kot ulita z vašim telesom – stasom.

Seveda vam nudimo tudi moške obleke za vašega spremljevalca – partnerja, njemu izdelamo tudi razne dodatke, kot so kravata, metuljček, telovnik, pas, robček…..itd.

Vse te obleke se dobijo v raznoličnih barvah, tudi v vseh velikostih, (za močnejše postave, kot tudi za noseče dame), če boste imeli še kakšno vprašanje, je najbolje, da nas pokličete po telefonu in vam bomo svetovali ali nam napišete po emailu, mi vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili in svetovali.

Kako lahko prispete do nas, trenutno smo dosegljivi po predhodnem naročilu in dogovoru z vami na telefonsko številko 040 418 440

twitterfacebook

Verjamemo, da si v naši pestri ponudbi lahko najdete nekaj zase!