FAQs: All

  • Pogoji za naročilo obleke

    Vse stranke ki si želijo imeti obleko po meri, si lahko obleke pogledate na naši spletni strani in vam jih tudi zašijemo… prav tako je potrebno ob naročilu plačati 30-50% kavcije, se zmenimo za termin probe oblačila ki je približno 3-6 tednov odvisno od naročil. Ko je oblačilo zagotovljeno vas obvestimo telefonsko ali preko elektronske pošte (stvar dogovora) in dolžnost stranke je, da pride po obleko v najkrajšem možnem času (10 dni), ker če stranka ne pride v tem času iskati oblačila brez utemeljenega razloga pomeni da je odstopila od naročila.

  • Pogoji za izposojo obleke

    Običajno je tako da se stranka najprej naroči za termin, da si najde najboljšo obleko za svoj dogodek. Ko je to urejeno se plača rezervacija obleke kar pomeni 30 – 50 % vrednosti obleke. Preostanek plačila se poravna, ko pride stranka po obleko. Obleka se pride iskati največ dan ali dva pred dogodkom, v ceno je všteta čistilnica ter seveda manjša popravila obleke, kjer je pač to možno izvesti. Izposojevalec plača kavcijo, ki je potrebna za zaščito obleke – seveda se le ta vrne, ko se obleka pregleda in ugotovi da ni večje škode na obleki, drugace se zadrži kavcija ali pa je možno obleko odkupiti.

  • Pogoji za naročilo termina

    Naprošamo vse cenjene naše bodoče stranke, da se predhodno naročijo za termin (uro), da se posvetimo samo vam, ( vsaki stranki se lahko posvetimo eno uro, stranka si pa po želji lahko rezervira več ur, a ura stane 10€), ker le na tak način bomo lahko storili vse kar si boste v tistem trenutku želeli, da vam pomagamo z nasveti!

Verjamemo, da si v naši pestri ponudbi lahko najdete nekaj zase!

Facebook